YLEISET VARAUSEHDOT

 1. Useamman vuorokauden varauksen voi peruuttaa kuluitta 14 vrk ennen varauksen alkamista. Tämän jälkeen tapahtuneesta peruutuksesta on majoitusliikkeellä oikeus periä asiakkaalta 50% siltä ajalta, kun majoitusta ei ole saatu myytyä edelleen. Jos asiakas peruuttaa useampaa yötä koskevan varauksensa alle 2 vuorokautta ennen varauksen alkamispäivää eikä huonetta saada myytyä edelleen, veloitetaan koko varauksen arvo. Yhden vuorokauden majoitusvarauksen voi peruuttaa kuluitta viimeistään klo 18.00 varausta edeltävänä päivänä. Jos asiakas jättää saapumatta, majoitusliikkeellä on oikeus veloittaa häneltä majoituksen hinta.
 2. Asiakkaan poistuessa ennen sovittua ajankohtaa käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.
 3. Majoitustiloissa tulee käyttää liinavaatteita tai makuupusseja. Asiakas voi tuoda mukanaan omat liinavaatteet tai vuokrata ne vastaanotosta hintaan 20 €/setti.
 4. Check-in aikaisintaan klo 14.00.
 5. Check-out klo 12.00 mennessä. Asiakas voi kysyä mahdollisuutta myöhempään luovutukseen vastaanotosta.
 6. Jos asiakas luovuttaa mökin myöhässä klo 12.00 jälkeen ilman vastaanoton lupaa, on Ruunaan retkeilykeskuksella oikeus periä myöhästymismaksu 20 €/alkava tunti.
 7. Mökin/aitan avain tulee palauttaa vastaanottoon aukioloaikojen puitteissa. Mikäli asiakas joutuu poistumaan aukioloaikojen ulkopuolella, tulee siitä ilmoittaa vastaanottoon.
 8. Uloskirjautuessa majoitustilan tulee olla yhtä siistissä kunnossa kuin asiakkaan saapuessa (astiat tiskattuna, roskat vietynä, pedit pedattuna, majoitustila näyttää yleisilmeeltään siistiltä.) Tarkemman siivouksen tekee siivoaja. Tarkemmat ohjeistukset siivoukseen löytyvät jokaisesta mökistä ja aitasta. Majoitustilasta jota ei ole siistitty on Ruunaan retkeilykeskuksella oikeus periä 50 € lisämaksu ylimääräisestä siivouksesta.
 9. Viat ja puutteet tulee ilmoittaa henkilökunnalle välittömästi.
 10. Aitat ovat pääasiassa 3-4 hengelle. Aittoihin 7a ja 7b kykenee majoittumaan 5 henkilöä, mutta viidennestä henkilöstä Ruunaan retkeilykeskus perii lisävuodemaksun 10 €/vrk.
 11. Mökit ovat 4-6 hengelle. Mikäli mökkiin majoittuu enemmän kuin kuusi henkeä peritään lisävuodemaksu 30 €/vrk.
 12. Mikäli asiakas, hänen lemmikkinsä tai vieraansa aiheuttavat tahallisesti vahinkoa tai haittaa yrityksen omaisuudelle vastaa asiakas siitä Ruunaan retkeilykeskukselle.
 13. Laskutuslisä 5e lisätään laskulla maksaessa-
 
Varaus- ja peruutusehdot ryhmille:
Ryhmävarauksen voi kustannuksitta peruuttaa:
 
a) kun peruutus tehdään vähintään 21 vuorokautta ennen saapumista.
b) kun peruutus käsittää alle 50 % ryhmästä ja tehdään vähintään 14 vuorokautta ennen saapumista.
 
Saapumatta jättäminen: veloitetaan sovittujen palvelujen täysi hinta.
Lähtö ennen sovittua ajankohtaa: käyttämättä jääneeltä ajalta veloitetaan täysi hinta.
 
Ryhmäperuutukset tulee aina tehdä kirjallisesti sähköpostilla info@ruunaa.fi.
 
Lisätietoja varauksiin ja peruutusehtoihin liittyen puh. 013 533 170 / 040 579 5684, info@ruunaa.fi
 
Tervetuloa Ruunaalle!
 
15.8.2023
Scroll to Top
Vieritä ylös