Ruunaan retkeilykeskus talvi aktiviteetit moottorikelkkailu

Suomen parhaat KELKKAREITIT

Suomen parhaat kelkkareitit kulkevat myös Neitikosken kautta, liittymäreitit Kolille ja Lieksaan. 

Meiltä voit lähteä moottorikelkkasafarille ja palata raskaan päivän jälkeen saunan löylyihin!

Ruunaan retkeilykeskus talvi aktiviteetit lumikenkäily

Lumikenkäilyä tai hiihtoa kauniissa koskimaisemissa

Hanget ei kanna? Ei hätää! Vuokraa lumikengät ja nauti vaeltamisesta talvellakin!

Hiihtämisen nautinnon takaavat valmiit ladut, jotka kiertävät Ruunaan koskialueen ympäristössä. Alueella on vain perinteisen hiihtotavan latuja. Lähimmät vapaan hiihtotavan ladut Pankakoskella n. 20 km:n päässä.

Mainio lisä lumikenkäilyn tai hiihtoretken lisäksi on muutaman tunnin pilkkiminen ja makkaranpaisto kosken partaalla luonnonrauhassa.

 

pilkkiminen miikkulanlammella

Helppoa kalastusta ympärivuoden vain noin kilometrin päässä retkeilykeskukselta! Lohilampi sopii niin kokeneemmille, mutta etenkin myös nuoremmille kalastajille. Loue-laavu, kuivakäymälä ja puuliiteri palvelevat kalastajia myös talvisin.

Kalastuslupa 20€/vrk kahdelle vavalle (toinen aktiivi, toinen passiivi) sis. kolme lohikalaa. Alle 12-vuotias voi kalastaa samaan lupaan samaan kiintiöön.

Alle 18-vuotiaan lupa 10 €/vrk.

Kalastusluvat sivuiltamme tästä.

Pakkaspäivän päätteeksi on mukava päästä lämpimään mökkiin ja saunan pehmeisiin löylyihin. Mökkimme ovat vuokrattavissa myös talvisin 150 €/vrk. Miksipä et yhdistäisi pilkkipäivään mökkilomaa?

Ruunaan retkeilykeskus talvi aktiviteetit hiihto

HYVÄ TIETÄÄ

Vaikka olisitkin kokenutkin eräkävijä kannattaa välillä palautella mieleen jokamiehenoikeudet sekä Ruunaan retkeilyalueen järjestyssäännöt. Tästä osiosta löydät sivuiltamme myös muita asioita joita kannattaa ottaa huomioon myös turvallisuuden kannalta.

OTA YHTEYTTÄ

Scroll to Top
Vieritä ylös