YRITYKSILLE ja ryhmille

TILAT PIENILLE TAI ISOMMILLEKIN RYHMILLE

Ruunaan retkeilykeskus - Kota
Ruunaan retkeilykeskus pyöräily, fatbiking

Tervetuloa virkistäytymään tai kokousmatkalle Ruunaan kohiseviin maisemiin! Ravintolamme palvelee isompiakin ryhmiä (80 asiakaspaikkaa) A-oikeuksineen.

Anniskelun saa myös rantasaunan takkatupaan, joka sekin soveltuu kokousten ja tilaisuuksien pitopaikaksi 15-20 hengelle. Saunasta voit pulahtaa uimaan tai nauttia Ämmänkosken kohinasta ja näkymistä terassilta käsin. Sekä ravintolasta että saunalta löytyvät valmiudet erilaisten esitysten ja kokousmateriaalien esittämiseen (suuret näytöt HDMI-valmiudella). Tilavuokra alkaen 150€.

Kodassa voit pitää kokoukset ja tilaisuudet 30-40 hengelle, tai vain viettää iltaa makkaraa tai lettuja paistaen. Anniskelu järjestyy myös kotaan.

Kokoustarjoilut hoituvat niin ravintolassa kuin toimitettuna rantasaunalle, kotaan tai Kattilakoskelle. Lounas alkaen 15 €/hlö, kokouskahvit alkaen 8€/hlö, kota-illallinen 65 €/hlö. Otamme huomioon asiakkaiden toiveet ja ruoka-ainerajoitteet.

 Yrityksille ja ryhmille voimme järjestää moottorikelkkasafareja, opastettuja vaelluksia, kalastusmatkoja, koskenlaskuretkiä kumilautalla tai perinteisellä puuveneellä –  kaikilla palveluilla. Saunalliset mökkimme (11kpl) majoittavat asiakkaita ympäri vuoden.

Alta löydätte muutamia esimerkkivaihtoehtoja ryhmille. Räätälöimme kaikki palvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Kattilakoski

Yksityiskoski kalastukseen vain teidän käytössänne!

Kattilakosken niskalla on tunnelmallinen uittokämppä 12 henkilölle, pieni piharakennus 2 henkilölle sekä erillinen sauna.

Sopii niin kokousryhmille kuin tyhy-päivien viettoon.

Hinta alkaen 800 €/vrk + 50 €/hlö/vrk.

Kuljetus-, ruoka- ja opaspalvelut sovitaan asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Loppusiivous 150€.

Kota-illallinen

Loimulohta ja perunamuusia korvasienikastikkeella höystettynä.
Lohen ja kermaisen sienikastikkeen kruunaa raikkaan hapokas riesling. Jälkiruuaksi lettuja mansikkahillon kera tai vaihtoehtoisesti leipäjuustoa lakkahillolla. Kahvi ja tee lämmittää lopuksi, sheriffi tai konjakki sopii loistavasti aveciksi.
 
Kota-illallinen 65 €/hlö (mahdolliset alkoholijuomat hinnoitellaan erikseen).
 
Tunnelmallinen kota-illallinen sopii erinomaisesti kokouspäivän tai tyhy-retken päätteeksi.
 
Kokoustila alkaen 150 € (vaihtoehtoina ravintolasali tai rantasauna)
Kokouskahvit alk. 8 €/hlö (sis. makea/suolainen kahvileipä)
 

Miikkulan talvi

Kirjolohilampi joka soveltuu erinomaisesti pilkkimiseen sijaitsee vain kiven heiton päässä retkeilykeskukselta!

Luvat alkaen 15€/vrk

Jäällä vietetyn pakkaspäivän jälkeen maistuu kota-illallinen. Talvisin kokoukset järjestyvät rantasaunallamme (max. 12hlö) lämmittävine kokouskahveineen.

Yhdistä palveluihin myös majoitus ja viettäkää aikaa Ruunaan kauniissa maisemissa yön yli.

Mökki 120€/vrk, halutessanne loppusiivous 50€/mökki.

Ruunaan retkeilykeskus - Aktiviteetit

HYVÄ TIETÄÄ

Vaikka olisitkin kokenutkin eräkävijä kannattaa välillä palautella mieleen jokamiehenoikeudet sekä Ruunaan retkeilyalueen järjestyssäännöt. Tästä osiosta löydät sivuiltamme myös muita asioita joita kannattaa ottaa huomioon myös turvallisuuden kannalta.

OTA YHTEYTTÄ

AJANKOHTAISTA

Ruunaa Outdoor -tapahtuma lauantaina 26.8.

Toivotamme kaikki tervetulleiksi Ruunaa Outdoor -tapahtumaan meille, Neitikoskentie 47. Tapahtuman ohjelma: KLO. 10.00 – 10.15. Tilaisuuden avaus. Lieksan Kaupunkikeskusyhdistys ry. Harri Kiiskinen. Lieksan kaupungin tervehdys. Hyvinvointijohtaja Arto Sihvonen. KLO. 10.15 Duo Clardion (Ronja Pehkonen& Minea Suhonen) lavalla. KLO. 10.30 – 15.00. Onki-, ja virtavesikalastus (Miikkulanlampi/Neitikoski) opastusta nuorille. Alle 18v kalastaminen on maksuton. Osallistuneiden kesken arvomme

NUORTEN SM-HIIHDOT MAJOITUSTA VAPAANA 15.-18.2.2024 !

Majoitu näppärästi ja kotoisasti mökissä! Mökkimajoitusta vapaana 15.-18.2.2024 Lieksassa järjestettävien Nuorten SM-hiihtojen ajalle. Lieksaan meiltä tulee matkaa noin 30 kilometriä. Varaukset puh. 040 579 5684 tai info@ruunaa.fi 11.7.2023

Scroll to Top
Vieritä ylös